Welkom bij Housing Beheer

Wij zijn verhuisd!

U kan ons vanaf heden terugvinden op ons nieuw adres: C-Hive Antwerp - Mechelsesteenweg 180 bus 5, 2018 Antwerpen.

Om u beter van dienst te kunnen zijn op deze nieuwe locatie, verzoeken wij u steeds om vooraf een afspraak te maken. Het afhalen van documenten en sleutels kan van maandag tot vrijdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur.  

Housing Beheer is al jaren gespecialiseerd in verkoop, verhuur, beheer van appartementen, woningen, handelspanden en garages. Om het plaatje compleet te maken, bieden wij ook syndicus diensten aan met een behoorlijke reputatie in de provincie Antwerpen. Onze geschiedenis gaat al bijna 100 jaar terug in de vastgoedsector en dit is wat ons onderscheid van onze concurrentie.

Kortom bij ons kan u terecht voor alle aspecten uit de vastgoedsector. Onze rentmeesters zijn er voor uw vastgoedinvesteringen met al meer dan 30 jaar ervaring om voor elke situatie een oplossing te bieden. 

Vastgoedbeheer bestaat uit financieel-, technisch- en commercieel beheer. Samen met u bepalen we de omvang van het dienstenpakket tegen een scherp tarief. Zo wordt u ontzorgd op de gewenste wijze. Daarnaast zoeken wij naar manieren om uw rendement te verhogen.

Ook wat betreft syndicus-activiteiten bent u bij Housing Beheer aan het juiste adres. Wij willen er samen zorg voor dragen dat u als mede-eigenaar tevreden bent over de geleverde diensten.

Bekijk uitgebreid al onze diensten:

- Verkoop afdeling

- Rentmeesterschap/Beheer

- Syndicus

Met een uiterst gemotiveerde ploeg trachten wij dag in dag uit uw vastgoeddromen te realiseren en we zijn pas tevreden als uw wensen vervuld zijn. 

 

 

                                                                                           

Bovendien zijn we lid van volgende beroepsfederaties :

Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars          Confederatie van immobiliënberoepen              Unie  Verenigde Syndici

                                                                                                                                                                                                                                             

Ontdek ons nieuw aanbod

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons