Diensten

Beheer van uw vastgoedpatrimonium : beheeroplossingen op maat

Een luisterend oor, deskundigheid, vertrouwen en transparantie: dit zijn de waarden die Housing Beheer leiden wanneer een eigenaar zijn vastgoed bij ons in beheer geeft. Ons doel is het valoriseren van uw erfgoed, het veilig stellen van uw huurinkomsten en het optimaliseren van de rentabiliteit van uw investeringen.

Omdat elke zaak verschillend is, bieden wij oplossingen aan op maat: van het selecteren van huurders tot het innen van huurgelden en lasten. Onze beheerders houden rekening met alle commerciële, technische en/of financiële parameters die bijdragen tot het goede beheer van een eigendom.

Bovenop de beheerdiensten kan elke eigenaar desgewenst genieten van daadwerkelijk erfgoedadvies. Wij merken uit ervaring dat veel eigenaars de taak van beheer vaak onderschatten en op deze manier rendement verliezen. De overheid legt tal van regels op aan verhuurders en wie niet oplet riskeert stevige boetes. Een goede rentmeester verzekert het rendement van uw investering en houdt u op de hoogte van al de bestaande regels.

 

Neem zeker eens contact op via onze contact pagina of bel rechtstreeks naar de rentmeester afdeling op 03 287 68 88 waar we al uw vragen zullen beantwoorden!

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons